Waldorfnukulaagri muljed

Möödunud nädalavahetusel sai teoks unistus waldorfnukumeisterdamisest koos lõõgastumise ja looduses laadimsiega. Kuigi asukoht oli vaja nädal enne laagrit ümber mängida ja loodus kostitas peaasjalikult vihmaga, olen laagrikogemusega väga rahul.



Asjalikud õmblemissessionid vaheldusid mõnusa vestluse, endasse vaatamise ja häälestumisega. Nädalavahetuse tulemuseks on puhanud ja laetud olek ning sületäis 18cm pikkuseid waldorfnukukesi, kes passivad kenasti nukumaja elanikeks.



Kirsiks tordil olid hilisõhtune spontaanne suplus karastavas jõevees, saun küünlavalgel ja leilidevaheline jahutus öises vihmasabinas...  Lihtsalt täiuslik nädalavahetus! Aitäh, aitäh, aitäh armsad osalejad, koosloomast seda kogemust <3

Kes seekord ei saanud laagarisse tulla, aga sooviks koos minuga waldorfnukkude loomist proovida, kohtume mõnel järgmisel mõnusal korral, eks?! ;) Ka sel hooajal tuleb suurte klassikaliste waldorfnukkude kursus Tartus, septembri teisest poolest detsembri alguseni teisipäeviti 18:15-20:15. Ehk jõuan sel sügisel esimest korda klassikalise waldorfnuku kursusega ka Tallinnasse ;) Neli kuupäeva novembris olen juba välja valinud, vaja vaid maandumisplats kinnitada. Kui sooviksid saada teavituse Loonalapse algavate kursuste kohta otse oma postkasti, liitu Loonalapse uudiskirjaga.


Kommentaarid