Waldorfnukulaager "Loomine looduses" Tartumaal

Suvistel looduses olemistel hakkas küpsema üks idee, mille mõistuse hääl peagi enam-vähem maha kandis: pole sobiv aeg, peaks pikemalt ette planeerima ja muud sellised tarkused :) Aga see idee ikka muudkui sörgib mul sabas ning iga kord, kui uuesti vaimusilmas sündida sooviva kogemuse endas läbi elan, siis see on nii jõustav ja inspireeriv, et võimatu on ignoreerida. Kui miski hakkab nõndaviisi iseeneslikult ja innustavalt looma, siis see peab ju ometi olema Õige Asi, eks? :)

Niisiis saab suve lõpus olema üks waldorfnukulaager, täiesti pingevaba ja eriti nauditavat sorti! Pelgalt waldorfnuku meisterdamise tehniliste oskuste jagamise asemel viin osalejad loomingulisele retkele looduses läbi lõdvestumise, häälestumise, inspiratsiooni kogumise kuni teadliku teostuseni. Kogu tööprotsess täpselt nii, nagu ise seda praegu teen, et Loonalapse nukud saaksid sündida kergusega. Nädalavahetuse lõpuks sünnib oma kätega loodud ja mõnuga laetud waldorf-nukumajanukk.



Loonalapse suvelõpu waldorfnukulaager “Loomine looduses” on jõustav nädalavahetus looduskaunis kohas Pangodi järve kaldal Elvas, Tartumaal, kus
* sukeldume ülepeakaela loodusesse,
* otsime üles inspiratsiooni lätted,
* häälestume loomise lainepikkusele,
* tuleme teadvele ja kohale oma kehasse,
* loome mõnuga oma kätega üdini looduslikest materjalidest waldorf-nukumajanuku.

JUHENDAJA
Kursust juhendab Loonalaps käsitöönukud looja Margit Laanpere.
Loonalapse nukufilosoofia ja valminud nukkudega saad tutvuda ka Loonalapse Facebooki lehel
ja Flickr albumites

AEG
L 25.august 11:00 kuni P 26.august 18:00

KOHT
Majake aiaga Elva külje all. Täpsem asukoht saadetakse registreerunutele.
Laagrit võõrustab võluv pisike Unipiha algkool Pangodi külas lopsakas looduses. Ilusa ilma korral meisterdame õues põlispuude varjus, varbad mõnusasti murul. Värskendav suplus on vaid paarisammu kaugusel!

MAJUTUS
Ööbida saab oma magamisvarustusega majas või telgiga hoovis.

TOITLUSTUS
Toitlustuse täpsustame osalejatega isekeskis arvestades kõigi vajadusi ja toitumuslikke eelistusi (kursuse tasule lisandub mõningane toiduraha)

HIND
80€ sisaldab juhendamist, kõiki vajalikke materjale + töövahendeid, peavarju. Lisandub toiduraha, mille täpsustan osalejatega enne laagrit.

INFO ja REGISTREERIMINE
loonalaps@loonalaps.ee
Laagris mõnuleme väikeses seltskonnas. Laagrikoha tagab osalemistasust vähemalt 30€ tasumine Loonalaps OÜ kontole SEB pangas EE051010220219317228, selgituseks nukulaager. Ülejäändud laagritasu saab tasuda samuti ülekandega enne laagri algust või esimesel kohtumisel sularahas. Laagrist loobumisel vähem kui kaks päeva enne laagri algust registreerumiseks vajalikku 30€ ettemaksu ei tagastata. Ettemaks tagastatakse, kui laager peaks mingil põhjusel ära jääma.

Ei suuda veel otsustada? Jälgi sünduse infot Facebookis ;)

Sooviksid waldorfnukku valmistada, aga see aeg ei sobi? Liitu Loonalapse uudiskirjaga, et saada teavitused järgmiste algavate kursuste kohta.

Kommentaarid