Kuuloomine ja kavatsused

Isegi kui ongi nii, et õigesti soovitud soovid täituvad igal ajal, on kuuloomise aeg hea meeldetuletus peatuda ja sihte seada. Nädalavahetusel oli kuuloomine ja mina unistasin, mida koos sündinud kuuga oma elus kasvatada. Otsustasin, et hoolitsen sel pühade-eelsel ajal oma parima töötaja tervise eest. See tähendab näiteks seda, et suunan end öösiti magama, mitte ei õmble öö süles imelises rahus ja vaikuses :) Ja et mitte ära kopitada, saadan end iga päev vähemalt tunnikeseks õue päevavalgust laadima ja värskes õhus liikuma.
Veel otsustasin, või õigemini tõdesin, et minu jaoks on kõige olulisem teha igale lapsele, kellele nuku valmistamise vastutusrikas ülesanne mulle on usaldatud, tema õige nukk. Nukk lapse jaoks, mängimiseks, lapse sirgumise toetamiseks, nagu lapsel kõige parem ja vajalikum on. Teadsin seda varemgi, aga vahel lasen ennast kõigutada ümbritsevatest ideedest ja siis on vaja jälle olulisima juurde tagasi tulla. Otsustasin usaldada, et kui peatun ja keskendun, siis tunnen ära, kuidas luua nukk just sellisena, nagu lapsel vaja on.
Otsustasin, et võtan jõuludeks vastu ainult nii palju nukutellimusi, et paraja töörütmi juures saan igale lapsele ja nukule pühenduda väärilisel määral. Alates toomapäevast võtan jõulude pühitsemiseks ja looduses akude laadimiseks nädala puhkust.
Seejärel vaatasin juba praktilisemalt oma plaanid üle. Õmbluskavas on valmivad nukud juba reas, veel on ruumi paarile pehmule ja kahele suuremale nukule. Just sündis pesakond isuäratavates toonides ökomaterjalidest kaisukaid, peagi järgnevad neile uuskasutusmaterjalidest kaisukad. Valmimas on veel nukulapitekke, paar riiete komplekti pehmude, 30-35cm pikkusele nukule ja pontsakale nukule. Seega nüüd oleks paras aeg (et mitte öleda viimane aeg) oma jõulusoovidest mulle kirjutada loonalaps ät loonalaps punkt ee Eritellimusi võtan vastu seni kuni õmbluskavas ruumi on, olemasolevate asjakeste soove saab saata 18.detsembrini (kui just riiulid enne tühjaks ei saa), et need kindlasti õigeks ajaks jõuluvana kingikotti jõuaks.

Kommentaarid