Okasroosikese lilleaed Tartu Hansapäevadel

Mul on praegu käsil millegi vähemasti mu kujutlustes täiesti lummava ellukutsumine. Loon Tartu Hansapäevade Lastelinna romantilise ja salapärase Okasroosikese lilleaia. 

Okasroosikese võluaias saab osa rooside ja nukulaste ilust. Haldjate ja laste abiga ärkavad loodussõbralikud käsitöönukud ellu, et jutustada Okasroosikese lugu. Võluaias saad muutuda ka ise haldjaks või ehtida end Okasroosikeseks.


Igal täistunnil saab vaadata veerandtunnist Okasroosikese lauateatrit ja pärast lauateatrinukkudega ise muinasjuttu mängida (vansele 3+). Meisterdame uuskasutuskangast haldja võlukeppe (vanusele 3+) ja roose juukseklambri või prossi kaunistuseks (vanusele 7+). Saab imetleda käsitöönukke ja -roose.
Olen elevil, kuna oma abikäe ja võluväega on toetamas imelised heasüdamlikud ja osavad haldjad.
Roosid äratab õitsema kõige ilusamaid õmblus- ja meisterdamiskunste vabalt valdav Ülle Hummal Võrust. Tutvu Ülle roosiliste iludustega tema FB lehe fotoalbumis.
Kangaribadest Ülle meisterdatud roosid (foto Ülle Hummal)
Taaskasutuskangastest võlukeppe aitab võluda www.teadlikvanem.ee portaali hing Mari Leosk.
Loodussäästlikest materjalidest võlukepid
Loonalapse lauateatrinukkudele puhub hinge sisse Õnnelembeses päevaraamatus oma ehedaid hetki kajastav Egelt Põhjala.
Täiskasvanud Okasroosike kohtub tita-Okasroosikesega :)
Lootuses, et kõik elustub sama sulnilt, nagu see mulle kangastub, kutsun teidki osa saama. Okasroosikese lilleaed ootab külastajaid Tartu Hansapäevade Lastelinnas laupäeval, 12. juulil kell 13-19 ja pühapäeval, 13. juulil kl 12-16. Osalustasu 1 €. Lastelinn asub tänavu Toomemäel mänguväljaku, Toomkiriku varemete ja Ülikooli vahelisel kolme astanguga alal.
Võluvate kohtumisteni!
Margit

Kommentaarid