Tuleristsed laadal teispool letti

Möödunud pühapäeval sain pärast suurt kõhklemist tuleristsed Ökofestivali loodustoodete laadal Karilatsis, esimest korda teisel pool letti.
Kõhklesin, sest mu kõige kallim nukuke (nii ütles üks õnnesoovija), on alles kahekuune ja võibolla pole laadamelu tema jaoks kõige sobilikum viis päeva veeta. Aga sattusime ühte päris mõnusasse nurgakesse ja kõnealune kallis nukuke oli kogu päeva üsna rahulolev. Peamiselt tudus kandelinas.

Tugiisikuks kutsusin kaasa oma käsitöö-õmblemis-meisterdamisõpetaja Ülle, kelle juures kogu kooliaja nukuringis käisin ja õppisin suure osa sellest, mis ma oma kätega teha oskan. Selline meistrilt õpipoisile järjepidevus :) Üllel olid kaasas tema tibatillud nukud ja imelised prossid, lisaks õpetas ta huvilisi kangaribast roose keerutama.
Sellel laadal kohtan igal aastal palju tuttavaid. Üks neist ei tundnud mind seekord eemalt ära ja kommenteeris hiljem umbes stiilis: "vaatasin siis üle õla, millised need kunstnikud-boheemlased on. Üks seisis leti taga, endal tita kõhul ja samal ajal tikkis midagi..."  :)

Kommentaarid